top of page
  • Writer's pictureMiika Vuorio

Tossua toisen eteen!


Polkujuoksun suosio on kasvanut rytinällä maassamme viime vuosina. La Sportiva on ollut vuori- ja polkujuoksun edelläkävijänä jo pitkään, tuotteiden tasosta kertovat mm Juoksija -lehden kaksi edellistä testivoittoa maastokenkävertailussa. ( LS Bushido 2014 ja LS Mutant 2015). Kenkä- ja vaatemallistostamme löytyy erittäin kattavasti tuotteita erilaisiin olosuhteisiin ja erilaisille käyttäjille. Esittelyssä neljä suosituinta malliamme vaimennuksen mukaisessa järjestyksessä.

Akasha on täysin uusi malli La Sportivan maasturimallistossa. Se on suunniteltu pitkäkestoisia suorituksia ajatellen. Kenkä on leveälestinen ja siinä on erittäin hyvä vaimennus, kiitos injektoidun EVA välipohjan ja uuden Cushion Platform -välipohjan. Päälliset ovat suojaavat, mutta hengittävät ja kosteuden pois päästävät. Kengän kärjessä on erinomainen varvassuoja.

Akashas on saatavilla unisex- (36-49,5) ja naisten mitoituksella (36-43) Kenkä painaa 330g/42

Tossun pohjaan on suunniteltu Trail Rocker -muoto, joka lisää rullaavuutta etenkin väsyneillä jaloilla. Pohjan kuviointi ja Frixion XT kumiseos tekee kengästä luotettavan kaikilla alustoilla.

Juoksija -lehden viimeisimmän maasturitestin voittaja! Mutant on rullaava ja suojaava jalkine ja soveltuu keskileveälle lestille. Erikoista tossussa on hieman totuttua korkeampi tossuosa, joka estää neulasten yms. pääsyn kengän sisään. Kengässä on innovatiivinen nauhoitus, jonka voi solmia piiloon säärystimen nauhapussiin. Injektoitu EVA välipohja tuo riittävän vaimennuksen, kengässä on 10mm droppi. Mutant on saatavilla unisex (36-47,5) ja naisten mitoituksella (36-43) Kenkä painaa 310g/42

Mutantin pohjassa käytetään Frixion XF Ultra grippy kumiseosta. Pohjakuviointi on suunniteltu pehmeälle ja mutaiselle alustalle, jossa nappulakuvio takaa erinomaisen pidon. Pohjan Spike -alueelle voi asentaa La Sportivan AT Grip -nastat.

BUSHIDO

Bushido on malliston myydyin jalkine Suomessa. Kenkä on Juoksija -lehden testivoittaja syksyn 2014 vertailussa. Sukkaosa on erittäin miellyttävä jalkaan, kengässä on keskileveä lesti. TPU materiaali yhdistää päälliset ja pohjallispaketin yhteen taaten erinomaisen tuntuman alustaan.

Bushido on saatavilla unisex (36-47,5) ja naisten mitoituksella (36-43) Kenkä painaa 310g/42

Pohjan päkiäalueella on pistosuojaus. Kumiseoksena on kevyt Frixion XT. Keskialueen kumiseos on pitävintä XF kumia. Pohjan Spike -alueelle voi asentaa La Sportivan AT Grip -nastat.

Droppi 6mm. Katso video

HELIOS SR

Helios SR on suunniteltu lyhyille matkoille, erityisesti vertikaali kilpailuihin. Kenkä on kuitenkin monipuolinen maasturi ja tarjoaa kevyen askelluksen vaikeillakin alustoilla. Tossu hengittää hyvin ja on tuntumasta huolimatta hyvin kevyt (240g /42). SR on saatavilla unisex kokoina (36-47,5)

SR:n pohja on XT Ultra Grippy seosta. Pohjan muoto on suunniteltu takaamaan pidon myös märällä kallioalustalla. Droppi 2mm. Katso video

384 katselukertaa0 kommenttia
bottom of page