TIETOSUOJASELOSTE

oacsport.fi-nettisivun ja asiakasrekisterin tietosuojaseloste

Me OAC:lla olemme sitoutuneet suojelemaan yksityisyyttäsi voimassa olevaa tietosuojalainsäädäntöä noudattaen. Tietosuojaselosteessamme kerromme, miten käsittelemme henkilötietojasi, kun asioit oacsport.fi-sivustolla.

Rekisterinpitäjä:

OAC Finland Oy
Y-tunnus: 2216072-6
Lentolantie 15, 36220 Kangasala
www.oac.fi

Yhteystiedot:

Puhelin: +358 10 229 1650
Sähköposti: info@oac.fi

Rekisteriasioista vastaa:

Reetta Vuorio
Sähköposti: reetta@oac.fi

Mistä saamme henkilötiedot?

 

Sivusto on rakennettu Wix-alustalle, jonka kautta henkilötietoja keräämme. Ensisijaisesti saamme tiedot sinulta, kun rekisteröidyt sivun käyttäjäksi, kommentoit sivun sisältöä tai lähetät meille sähköpostia. Sen ohella saamme tietoa sivuston käytön (Wix), analytiikan (Google Analytics) sekä sosiaalisen median (Facebook ja Instagram) kautta. Kolmansien osapuolien tietosuojakäytännöt löydät linkkien takaa:

Henkilötietojen keräämisen ja käsittelyn tarkoitus

 

Käytämme asiakasrekisteriin tallennettuja henkilötietojasi​

  • asiakaspalveluun ja sen kehittämiseen,

  • asiointikokemuksen parantamiseen,

  • tiedottamiseen ja markkinointitarkoituksiin,

  • asiakassuhteen hoitamiseen sekä

  • evästeisiin ja muuhun seurantaan.

Evästeiden käyttö

Käytämme erilaisia evästeitä, jotta voimme tarjota sinulle parhaan mahdollisen palvelu- ja ostokokemuksen sivustollamme. Käytössämme on myös kolmansien osapuolten evästeitä palvelujemme toimivuuden kehittämiseksi sekä asiakaskokemuksen ja markkinointiviestinnän parantamiseksi. Näitä ovat:

Eväste (cookie) on käyttämiesi sivustojen luoma pieni tekstitiedosto, jonka verkkoselain tallentaa laitteellesi. Evästeet tallentavat selaustietojasi ja parantavat sitä kautta käyttökokemustasi. Evästeiden avulla sivusto voi esimerkiksi pitää sinut kirjautuneena sisään, tallentaa asetuksesi, säilyttää tietojasi ja tarjota juuri sinua kiinnostavaa sisältöä. Evästeiden käyttö edellyttää kuitenkin aina sinun suostumuksesi.

Tallentamamme evästeet ovat vain oacsport.fi-palvelimien saatavilla emmekä sisällytä niihin henkilökohtaisia tietojasi. Voit hallita evästeitä selaimesi yksityisyys- ja turvallisuusasetuksista. Suosittelemme kuitenkin hyväksymään evästeet oacsport.fi-sivustolla, koska osa evästeistä on välttämättömiä palvelumme sujuvuuden takaamiseksi. Mikäli kaipaat lisää tietoa käyttämistämme evästeistä, voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen info@oac.fi.

Henkilötietojen keräämisen ja käsittelyn peruste

Keräämme tietoja nettisivujen ja asiakaspalvelun kehittämiseksi. Tietojasi keräämällä pyrimme tarjoamaan sinulle mahdollisimman hyvän palvelukokemuksen oacsport.fi-sivustolla.

Tietojasi voidaan käyttää tiedottamiseen ja markkinointiin.

Rekisterin tietosisältö

Keräämme ja säilytämme seuraavia tietoja:

  • Käyttäjätiedot: etu- ja sukunimi, käyttäjätunnus ja salasana

  • Yhteystiedot: postiosoite, sähköposti ja puhelinnumero

  • Asiointi- ja käyntitiedot eri kanavissa

  • Tiedot tuotearvioinneista

  • Tiedot markkinointiluvista ja -kielloista sekä erillisellä suostumuksella asiakaskyselyluvista

  • Wix-palveluiden käytöstä tallentuvaa tietoa  

  • Käytetyn laitteen tunnistetiedot

  • Analytiikan tuottamat tiedot 

  • Selaustiedoista tulevat suositukset, asiakasryhmät ja kiinnostuksen kohteet

 

 
Tietojen säilytysaika

Säilytämme henkilötietojasi vain sen aikaa, kuin lainsäädäntö sitä edellyttää tai se on tarpeellista tietojen käyttötarkoitusta varten. Poistamme henkilötiedot asiakastililtäsi viimeistään silloin, kun viimeisestä kirjautumisesta rekisteröitynä käyttäjänä on kulunut viisi vuotta.

Halutessasi voit myös pyytää poistamaan käyttäjätilisi, jolloin kaikki henkilötietosi poistetaan rekisteristä. Siinä tapauksessa emme voi enää tunnistaa sinua emmekä pysty palauttamaan tiliä. Tilin poistamiseksi lähetä meille viestiä osoitteeseen: info@oac.fi

Mitä tulee laitteellesi tallennettuihin evästeisiin, ne kestävät korkeintaan 24 kuukautta aina siitä lähtien, kun vierailet sivustolla rekisteröitynä käyttäjänä.

 

 

Kenelle tietoja luovutetaan?

 

Henkilötietojesi käsittelyssä ja luovuttamisessa noudatamme hyviä tietosuojakäytäntöjä, Suomen lainsäädäntöä sekä EU:n yleistä tietosuoja-asetusta, joka astui voimaan 25.5.2018. Valvomme ja rajoitamme pääsyä järjestelmään tallennettuihin henkilötietoihin, ja niitä saavat käyttää vain ne OAC:n työntekijät, jotka vastaavat oacsport.fi-sivuston markkinoinnista, tuotteiden myynnistä ja asiakaspalvelusta.

Toisinaan meillä on tarve siirtää tietoa kolmansille osapuolille, esimerkiksi tiedon säilytystä, analytiikkaa tai markkinointia varten. Kaikkien yhteistyökumppaneidemme kanssa on olemassa tarkat sopimukset, joissa on otettu huomioitu sekä Suomen lainsäädännön että EU:n tietosuoja-asetuksen vaatimukset. Yhteistyökumppaneillamme EI ole lupaa käyttää tietojasi omiin tarkoituksiinsa tai jakaa tietoja eteenpäin.

 

Rekisterin suojaus

Sivusto on rakennettu Wix-alustalle, joka on suojattu palomuurilla. Asiakasrekisterin tiedot on tallennettu järjestelmään, johon pääsy edellyttää käyttäjätunnuksen ja salasanan syöttämistä. Järjestelmää ylläpidetään palvelimilla, joiden teknisestä ylläpidosta ja tietoturvasta vastaa Wix.

 

Oikeutesi tiedonkeruuta koskien

Sinulla on seuraavat oikeudet henkilötietoihisi liittyvää tiedonkeruuta koskien:

  • oikeus tarkistaa itseäsi koskevat tiedot rekisteristä ja tarvittaessa vaatia niiden oikaisemista, poistamista tai siirtoa järjestelmästä toiseen,

  • oikeus rajoittaa tai vastustaa tietojesi käsittelyä,

  • oikeus peruuttaa aiemmin antamasi suostumus tietojen käsittelylle,

  • oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle,

  • oikeus kieltää tietojesi käyttö suoramarkkinointitarkoituksiin.

Jos haluat käyttää jotakin tiedonkeruuta koskevista oikeuksistasi, ota meihin yhteyttä sähköpostitse info@oac.fi. Laita viestiin seuraavat tiedot: nimi, osoite, puhelinnumero sekä kopio voimassaolevasta henkilöllisyystodistuksesta. Henkilöllisyyden todentamiseksi saatamme joutua pyytämään sinulta lisätietoja. Perusteettomat, aiheettomat ja kohtuuttomat pyynnöt voimme tarpeen vaatiessa hylätä.

Tietosuojaselosteen päivitykset

Pidätämme oikeuden tietosuojaselosteen päivityksiin ja muutoksiin. Kaikki muutokset astuvat voimaan heti. Tiedotamme muutoksista, jotta pysyt ajan tasalla, kuinka käsittelemme henkilötietojasi.

Ota yhteyttä


Lentolantie 15
36220 Kangasala
Finland

Tel. +358 10 229 1650
info@oac.fi

Seuraa meitä

  • Twitter - Black Circle
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

© 2020 by OAC Corporation