top of page

Cotopaxi

Cotopaxi-logo-black.png

Cotopaxi valmistaa laadukkaita ja kestäviä tuotteita inspiroidakseen seikkailuihin sekä motivoidakseen ihmisiä tekemään hyvää.

Cotopaxi on vuonna 2014 perustettu amerikkalainen outdoor-brändi, joka valmistaa laadukkaita ja kestäviä vaatteita ja varusteita ulkoiluun. Yhteiskuntavastuullisuus on keskeinen osa brändin toimintaa, ja toiminnallaan Cotopaxi inspiroi ihmisiä seikkailuun ja hyvien asioiden tekemiseen. Yli 90 % tuotteista on valmistettu ylijäämästä, kierrätetystä materiaalista tai sertifioidusti vastuullisesta materiaalista. Vuosittaisesta liikevaihdostaan yhtiö lahjoittaa 1 %:n sertifioiduille hyväntekeväisyysjärjestöille. Cotopaxin brändisanoma onkin "Gear for Good".

Tällä hetkellä Cotopaxi on nopeimmin kasvava outdoor-vaatebrändi Yhdysvalloissa, ja Suomeen brändi saapui 2022 loppukesällä. OAC on brändin ensimmäinen jakelija Pohjoismaissa. Norja, Ruotsi ja Tanska seuraavat perässä syksyllä 2023.

Cotopaxin tuotteet ovat ainutlaatuisia ja erottuvia. Niissä on yhdistelty leikkisästi erilaisia värejä ja värien yhdistelmiä. Esimerkiksi kaikki Del Día -tuotteet ovat tehty muiden yhtiöiden ylijäämämateriaaleista, ja ompelijat saavat itse vaikuttaa siihen, millaisen väriyhdistelmän tuotteet lopulta saavat. Jokainen Del Día -reppu on siis väritykseltään yksilöllinen - toista samanlaista ei löydy.

Cotopaxi-reppu Del Día

Kuva: Adam Joseph Wells / Cotopaxi

Cotopaxi-jälleenmyyjät Suomessa:

Cotopaxi sosiaalisessa mediassa:

  • Instagram
  • Facebook

Cotopaxi Finland

  • Instagram
  • Facebook
  • Youtube

Cotopaxi international

bottom of page