top of page

Cotopaxi

Cotopaxi-logo-black.png

Cotopaxi valmistaa korkealaatuisia ja kestäviä tuotteita inspiroidakseen seikkailuihin sekä motivoidakseen ihmisiä tekemään hyvää.

Cotopaxi on vuonna 2014 perustettu amerikkalainen outdoor-brändi, joka valmistaa laadukkaita ja kestäviä vaatteita ja varusteita ulkoiluun. Yhteiskuntavastuullisuus on keskeinen osa brändin toimintaa, ja toiminnallaan Cotopaxi inspiroi ihmisiä seikkailuun ja hyvien asioiden tekemiseen.

 

Yli 90 % tuotteista on valmistettu ylijäämästä, kierrätetystä materiaalista tai sertifioidusti vastuullisesta materiaalista. Vuosittaisesta liikevaihdostaan yhtiö lahjoittaa 1 %:n sertifioiduille hyväntekeväisyysjärjestöille. Cotopaxin brändisanoma onkin "Gear for Good".

Tällä hetkellä Cotopaxi on nopeimmin kasvava outdoor-vaatebrändi Yhdysvalloissa, ja Suomeen brändi saapui 2022 loppukesällä. OAC on brändin ensimmäinen jakelija Pohjoismaissa. Norja, Ruotsi ja Tanska seuraavat perässä syksyllä 2023.

Cotopaxi-Allpa28.jpg

Cotopaxin tuotteet ovat ainutlaatuisia ja erottuvia. Niissä on yhdistelty leikkisästi erilaisia värejä ja värien yhdistelmiä. Esimerkiksi kaikki Del Día -tuotteet ovat tehty muiden yhtiöiden ylijäämämateriaaleista, ja ompelijat saavat itse vaikuttaa siihen, millaisen väriyhdistelmän tuotteet lopulta saavat. Jokainen Del Día -reppu on siis väritykseltään yksilöllinen - toista samanlaista ei löydy.

1200 X 1200 jpeg-AdamJWells-Cotopaxi-R55-5A3B6224.jpg

Kuva: Adam Joseph Wells / Cotopaxi

Cotopaxi-jälleenmyyjät Suomessa

Cotopaxi sosiaalisessa mediassa:

  • Instagram
  • Facebook

Cotopaxi Finland

  • Instagram
  • Facebook
  • Youtube

Cotopaxi international

bottom of page