BRÄNDIMME

OAC on oma tuotemerkkimme, jonka valikoimista löytyvät maailman parhaat retkiluistimet ja oheistarvikkeet sekä OAC Skinbased™-karvapohjasuksimallisto.

 

OAC -tuotteiden tarina on saanut alkunsa Saarikylissä, Kangasalla, harjujen ja järvien halkomassa kansallismaisemassa. Tuotteemme ovat syntyneet tarpeesta, tarpeesta päästä liikkumaan luonnossa haluamallamme tavalla.

 

Kaikkien päätuotteidemme suunnittelu ja tuotanto tapahtuu edelleen Suomessa, Kangasalla.

 

OAC – Suomalaista käsityötä Kangasalta jo vuodesta 2008.

La Sportivalla on yli 80-vuotiset perinteet jalkineiden valmistuksessa. Sen juuret ovat keskellä Dolomiittien vuoristoa, jossa tehdas nykyisinkin sijaitsee.

 

Yritys on erikoistunut vaativiin olosuhteisiin tarkoitettujen jalkineiden valmistukseen ja mallistosta löytyy kenkiä muun muassa vuorikiipeilyyn, kiipeilyyn, retkeilyyn, maastojuoksuun ja vuorihiihtoon.

 

La Sportiva panostaa runsaasti tuotekehitykseen ja malliston tuotteissa onkin lukematon määrä erilaisia patentoituja ratkaisuja. 

Black Diamond sai alkunsa 1950-luvulla kun Amerikkalainen kiipeilijä Yvon Chuinard päätti alkaa tekemään kiipeilyvälineitä itse ja myymään niitä autonsa takakontista Yosemitessa Kaliforniassa. Hänen tuotteidensa laatu keräsi nopeasti mainetta ja näin yhtiö sai alkunsa Venturassa Kaliforniassa.

 

Black Diamondin tuotteiden laatu on edelleenkin ensiluokkaista ja tuotekehitys alansa huippua. Kiipeilyyn, hiihtovaeltamiseen, vapaalaskuun ja vuorilla liikkumiseen kehitetyt tuotteet tunnetaan laadustaan ympäri maailmaa.

Jo yli neljäkymmentä vuotta tinkimättömällä tarkkuudella toiminut Pieps GmbH aloitti toimintansa vuonna 1972. Pieps GmbH on lumiturvallisuusvälineiden valmistaja jonka korkealaatuinen valikoima tuotteita kattaa kaikki tarvittavat välineet turvalliseen liikkumiseen vuorilla ja tuntureilla.

 

Pieps ja Black Diamond Equipment ovat olleet sisaryhtiöitä vuodesta 2013 lähtien . Pieps tunnetaan mm. korkealaatuisista DSP lumivyörypiippareistaan joiden kantomatka ja toimintavarmuus on omaa luokkaansa.

Vuodesta 1953 toiminut Edelweiss on Euroopan johtavia kiipeilyköysien valmistajia.

 

Edelweiss tunnetaan maailman kestävimmistä köysistä, joiden valmistuksessa sillä on pitkä historia. Se on vakiinnuttanut paikkansa maailman halutuimpien köysimerkkien joukossa.

 

Köysissä on useita kestoa lisääviä innovaatioita, kuten esim. Unicore teknologia. Unicore teknlogia parantaa köyden käyttäjän turvallisuutta estämällä manttelin luisumista köyden ytimen ympäriltä ja näin ollen pienentää kiipeilijän putoamisen mahdollisuutta ratkaisevasti köyden vahingoittuessa.

ATK Race on erikoistunut keveiden touring -siteiden valmistamiseen Italian Modenassa.

 

ATK vaikuttaa ski-mountaineering maailmassa johtavana sidevalmistaja ja tuotteet tunnetaan laadusta, keveydestä ja luotettavuudestaan.

 

Viimevuosina ATK on tehnyt useita innovaatioita myös vapaalaskupuolella. Uudet FREE -sarjan siteet ovatkin erittäin keveitä ja luotettavia työkaluja vaativille laskijoille.

 

 

Hydro Flask pitää juomasi jääkylmänä kuumassa ja tulikuumana kylmässä.

 

Merkki on kotoisin yhdysvalloista ja on nuori, voimakkaasti kasvanut yritys. Tuotteet ovat innovastiivisia, näyttäviä ja käteviä käyttää.

Hydro Flaskit on valmistettu puhtaimmasta 18/8 Pro Grade -teräksestä. Tämän vuoksi pullo ei aiheuta sivumakuja juomiin ja pullot pysyvät muovisia paremmin puhtaina. TempShield™ -kaksois seinämärakenne pitää juoman jääkylmänä 24 tuntia ja tulikuumana 6 tuntia.

Ota yhteyttä


Lentolantie 15
36220 Kangasala
Finland

Tel. +358 10 229 1650
info@oac.fi

Seuraa meitä

  • Twitter - Black Circle
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

© 2020 by OAC Corporation