top of page

brändit, joita edustamme

atk.png
ATK-Bindings-Crest-10.jpg

ATK  on Italiainen brändi, joka valmistaa teknisesti korkealuokkaisia touring-siteitä. Valmistus tapahtuu Italian Modenassa.

 

ATK vaikuttaa ski-mountaineering maailmassa johtavana sidevalmistaja ja tuotteet tunnetaan laadusta, keveydestä ja luotettavuudestaan.

 

Viimevuosina ATK on tehnyt useita innovaatioita myös vapaalaskupuolella. Uudet FREE -sarjan siteet ovatkin erittäin keveitä ja luotettavia työkaluja vaativille laskijoille.

ATK Bindings

BD-Impulse-Camalots-Sprinter.jpg

Black Diamond sai alkunsa 1950-luvulla, kun yhdysvaltalainen kiipeilijä Yvon Chuinard päätti alkaa tehdä kiipeilyvälineitä itse ja myydä niitä autonsa takakontista Kalifornian Yosemitessa. Hänen tuotteidensa laatu keräsi nopeasti mainetta ja näin yhtiö sai alkunsa Venturassa Kaliforniassa.

 

Nykyään Black Diamond valmistaa kattavan valikoiman tuotteita niin kiipeilyyn, polkujuoksuun, retkeilyyn, vapaalaskuun kuin hiihtovaellukseen.

Black Diamond

BD_LOGO_HORIZ_BLK_CMYK_100K.png

Vuodesta 1953 toiminut Edelweiss on Euroopan johtavia kiipeilyköysien valmistajia. Edelweiss tunnetaan maailman kestävimmistä köysistä, joiden valmistuksessa sillä on pitkä historia. Se on vakiinnuttanut paikkansa maailman halutuimpien köysimerkkien joukossa.

 

Köysissä on useita kestoa lisääviä innovaatioita, kuten esim. Unicore-teknologia. Unicore teknlogia parantaa köyden käyttäjän turvallisuutta estämällä manttelin luisumista köyden ytimen ympäriltä ja näin ollen pienentää kiipeilijän putoamisen mahdollisuutta ratkaisevasti köyden vahingoittuessa

Edelweiss-Spirit.jpg

Edelweiss

Edelweiss.png

Hydro Flask

Hydro Flask on nuori ja voimakkaasti kasvanut yritys, joka on kotoisin Yhdysvalloista. Hydro Flask on tunnettu erityisesti termospulloistaan, jotka pitävät kylmän juoman kylmänä ja kuuman kuumana usean tunnin ajan, mutta valikoima ulottuu myös ruokatermoksiin, kylmälaukkuihin, eväsrasioihin, piknik-setteihin jne.

 

Tuotteet ovat innovatiivisia, esteettisiä ja käteviä käyttää. Värimaailma on rikas ja saa usein inspiraationsa ympäröivästä luonnosta.

Hydro-Flask-Logo-Primary-Black-1200x400 (1).png

La Sportivalla on yli 80-vuotiset perinteet jalkineiden valmistuksessa. Sen juuret ovat keskellä Dolomiittien vuoristoa, jossa tehdas nykyisinkin sijaitsee.

 

La Sportiva on erikoistunut vaativiin olosuhteisiin tarkoitettujen jalkineiden valmistukseen. Mallistosta löytyy kenkiä muun muassa sisä- ja ulkokiipeilyyn, vuorikiipeilyyn, jääkiipeilyyn, retkeilyyn, polku- ja maastojuoksuun sekä vuorihiihtoon. Tuotevalikoimat ulottuvat eri kategorioissa myös teknisiin vaatteisiin, asusteisiin ja muihin varusteisiin. La Sportiva on tunnettu rohkeasta värien ja kuvoiden käytöstä.

LS-Skwama+Jackal-II.jpg

La Sportiva

LS_logo_Payoff_on white.png
ML-ecowax.jpg

MountainFLOW eco-wax on yhdysvaltainen brändi, joka valmistaa mm. kasvipohjaisia suksivoiteita.

 

Tuomme maahan Quick Wax -pikavoiteita sekä Skin Wax Rub-on -skinivoidetta nousukarvan hoitoon. Molemmat tuotteet sopivat käytettäväksi mm. Skinbased-suksiemme kanssa.

Mountain Flow

mountainFLOW_LOGO-HORIZONTAL_noTOPO_x60_2x.png

NEMO Equipment Inc. on kansainvälisesti tunnettu ja palkittu retkeilybrändi, joka on perustettu 2002 Yhdysvalloissa. NEMO valmistaa teknisiä, korkealaatuisia retkeilyvälineitä, joihin lukeutuvat mm. teltat, makuupussit ja -alustat sekä retkituolit ja -pöydät.

 

NEMOn tuotteiden valmistuksessa on huomioitu kestävä kehitys mm. kierrätysmateriaalien käytössä sekä energiatehokkaissa tuotantoprosesseissa. NEMO on sitoutunut hiilijalanjälkensä puolittamiseen vuoteen 2030 mennessä. 

NEMO-Aurora.jpg

NEMO EQUIPMENT

NEMO-logo_edited.png
OAC-Skates&Skinbased.jpg

OAC™ on oma tuotemerkkimme, jonka alle kuuluvat OAC Skates -retkiluistimet, niiden oheistarvikkeet, Skinbased-karvapohjasukset eli ns. liukulumikengät sekä OAC EA -yleissiteet.

Skinbased™-karvapohjasukset ja -liukulumikengät ovat suunniteltu kaikentasoisille, -kokoisille ja -ikäisille hiihtäjille, jotka haluavat nauttia talvisesta luonnosta kuntoillen tai retkeillen. Skinbased tarjoaa vapautta liikkua lumella erilaisissa maastoissa.

 

Päätuotteidemme suunnittelu ja tuotanto tapahtuvat Suomessa, Kangasalan Lentolassa. Olemme valmistaneet tuotteitamme jo yli kymmenen vuoden ajan, ja edustamme ylpeästi suomalaista käsityötä.

OAC SKATES & SKINBASED

OAC_TM_Official_Logo_Black.jpg
We-like-it-mohairy_ikoni.png

PIEPS

Pieps GmbH aloitti toimintansa vuonna 1972. Pieps on lumiturvallisuusvälineiden valmistaja jonka valikoima tuotteita kattaa kaikki tarvittavat välineet turvalliseen liikkumiseen vuorilla ja tuntureilla.

 

Pieps ja Black Diamond Equipment ovat olleet sisaryhtiöitä vuodesta 2013 lähtien. Pieps tunnetaan mm. korkealaatuisista DSP lumivyörypiippareistaan joiden kantomatka ja toimintavarmuus on omaa luokkaansa

Haluatko EDUSTAMIEMME tuotteiden JÄLLEENMYYJÄKSI?

Ota meihin yhteyttä sähköpostitse info@oac.fi

bottom of page