top of page

ATK Bindings

ATK  on Italiainen brändi, joka valmistaa teknisesti korkealuokkaisia touring-siteitä. Valmistus tapahtuu Italian Modenassa.

 

ATK vaikuttaa ski-mountaineering maailmassa johtavana sidevalmistaja ja tuotteet tunnetaan laadusta, keveydestä ja luotettavuudestaan.

 

Viimevuosina ATK on tehnyt useita innovaatioita myös vapaalaskupuolella. Uudet FREE -sarjan siteet ovatkin erittäin keveitä ja luotettavia työkaluja vaativille laskijoille.

Black Diamond

Black Diamond sai alkunsa 1950-luvulla, kun yhdysvaltalainen kiipeilijä Yvon Chuinard päätti alkaa tehdä kiipeilyvälineitä itse ja myydä niitä autonsa takakontista Kalifornian Yosemitessa. Hänen tuotteidensa laatu keräsi nopeasti mainetta ja näin yhtiö sai alkunsa Venturassa Kaliforniassa.

 

Nykyään Black Diamond valmistaa kattavan valikoiman tuotteita niin kiipeilyyn, polkujuoksuun, retkeilyyn, vapaalaskuun kuin hiihtovaeltamiseen.

atk.png

Cotopaxi

Cotopaxi-logo-black.png

Hydro Flask

Hydro Flask on nuori ja voimakkaasti kasvanut yritys, joka on kotoisin Yhdysvalloista. Hydro Flask on tunnettu erityisesti termospulloistaan, jotka pitävät kylmän juoman kylmänä ja kuuman kuumana usean tunnin ajan, mutta valikoima ulottuu myös ruokatermoksiin, kylmälaukkuihin, eväsrasioihin, piknik-setteihin jne.

 

Tuotteet ovat innovatiivisia, esteettisiä ja käteviä käyttää. Värimaailma on rikas ja saa usein inspiraationsa ympäröivästä luonnosta.

Hydro-Flask-Logo-Primary-Black-1200x400 (1).png

Mountain Flow

mountainFLOW eco-wax on yhdysvaltainen brändi, joka valmistaa mm. kasvipohjaisia suksivoiteita.

 

Tuomme maahan Quick Wax -pikavoiteita sekä Skin Wax Rub-on -skinivoidetta nousukarvan hoitoon. Molemmat tuotteet sopivat käytettäväksi mm. Skinbased-suksiemme kanssa.

mountainFLOW_LOGO-HORIZONTAL_noTOPO_x60_2x.png
BD_LOGO_HORIZ_BLK_CMYK_100K.png

Edelweiss

Vuodesta 1953 toiminut Edelweiss on Euroopan johtavia kiipeilyköysien valmistajia. Edelweiss tunnetaan maailman kestävimmistä köysistä, joiden valmistuksessa sillä on pitkä historia. Se on vakiinnuttanut paikkansa maailman halutuimpien köysimerkkien joukossa.

 

Köysissä on useita kestoa lisääviä innovaatioita, kuten esim. Unicore-teknologia. Unicore teknlogia parantaa köyden käyttäjän turvallisuutta estämällä manttelin luisumista köyden ytimen ympäriltä ja näin ollen pienentää kiipeilijän putoamisen mahdollisuutta ratkaisevasti köyden vahingoittuessa

Edelweiss.png

La Sportiva

La Sportivalla on yli 80-vuotiset perinteet jalkineiden valmistuksessa. Sen juuret ovat keskellä Dolomiittien vuoristoa, jossa tehdas nykyisinkin sijaitsee.

 

La Sportiva on erikoistunut vaativiin olosuhteisiin tarkoitettujen jalkineiden valmistukseen. Mallistosta löytyy kenkiä muun muassa sisä- ja ulkokiipeilyyn, vuorikiipeilyyn, jääkiipeilyyn, retkeilyyn, polku- ja maastojuoksuun sekä vuorihiihtoon. Tuotevalikoimat ulottuvat eri kategorioissa myös teknisiin vaatteisiin, asusteisiin ja muihin varusteisiin. La Sportiva on tunnettu rohkeasta värien ja kuvoiden käytöstä.

LS_logo_Payoff_on white.png

OAC

OAC™ on oma tuotemerkkimme, jonka alle kuuluvat OAC Skates -retkiluistimet, niiden oheistarvikkeet, Skinbased-karvapohjasukset eli ns. liukulumikengät sekä OAC EA -yleissiteet.

 

Päätuotteidemme suunnittelu ja tuotanto tapahtuvat Suomessa, Kangasalan Lentolassa. Olemme valmistaneet tuotteitamme jo yli kymmenen vuoden ajan, ja edustamme ylpeästi suomalaista käsityötä.

OAC_TM_Official_Logo_Black.jpg

PIEPS

Tinkimättömällä tarkkuudella jo yli neljäkymmentä vuotta toiminut Pieps GmbH aloitti toimintansa vuonna 1972. Pieps on lumiturvallisuusvälineiden valmistaja jonka korkealaatuinen valikoima tuotteita kattaa kaikki tarvittavat välineet turvalliseen liikkumiseen vuorilla ja tuntureilla.

 

Pieps ja Black Diamond Equipment ovat olleet sisaryhtiöitä vuodesta 2013 lähtien. Pieps tunnetaan mm. korkealaatuisista DSP lumivyörypiippareistaan joiden kantomatka ja toimintavarmuus on omaa luokkaansa

Skinbased by OAC

Skinbased™-karvapohjasukset ja -liukulumikengät ovat suunniteltu kaikentasoisille, -kokoisille ja -ikäisille hiihtäjille, jotka haluavat nauttia talvisesta luonnosta. Skinbased tarjoaa vapautta liikkua lumella erilaisissa maastoissa.

We-like-it-mohairy_ikoni.png

Edustamamme brändit

bottom of page