Edustamamme brändit

OAC_TM_Official_Logo_Black.jpg

OAC™ on oma tuotemerkkimme, jonka valikoimiin kuuluvat OAC Skates -retkiluistimet ja oheistarvikkeet sekä Skinbased-karvapohjasuksimallisto ja OAC EA -yleissiteet. Päätuotteidemme suunnittelu ja tuotanto tapahtuvat Suomessa, Kangasalan Lentolassa. Edustamme suomalaista käsityötä jo vuodesta 2008.

LS_logo_Payoff_on white.png

La Sportivalla on yli 80-vuotiset perinteet jalkineiden valmistuksessa. Sen juuret ovat keskellä Dolomiittien vuoristoa, jossa tehdas nykyisinkin sijaitsee.  Yritys on erikoistunut vaativiin olosuhteisiin tarkoitettujen jalkineiden valmistukseen ja mallistosta löytyy kenkiä muun muassa vuorikiipeilyyn, kiipeilyyn, retkeilyyn, polku- ja maastojuoksuun sekä vuorihiihtoon. Eri lajien tuotevalikoimat ovat kattavat myös vaatteiden ja asusteiden osalta.

Skinbased_TM_LOGO_2020.png

Skinbased™-karvapohjasukset ja -liukulumikengät ovat suunniteltu kaikentasoisille, -kokoisille ja -ikäisille hiihtäjille, jotka haluavat nauttia talvisesta luonnosta. Skinbased tarjoaa vapautta liikkua lumella erilaisissa maastoissa.

Edelweiss.png

Vuodesta 1953 toiminut Edelweiss on Euroopan johtavia kiipeilyköysien valmistajia.

 

Edelweiss tunnetaan maailman kestävimmistä köysistä, joiden valmistuksessa sillä on pitkä historia. Se on vakiinnuttanut paikkansa maailman halutuimpien köysimerkkien joukossa.

 

Köysissä on useita kestoa lisääviä innovaatioita, kuten esim. Unicore-teknologia. Unicore teknlogia parantaa köyden käyttäjän turvallisuutta estämällä manttelin luisumista köyden ytimen ympäriltä ja näin ollen pienentää kiipeilijän putoamisen mahdollisuutta ratkaisevasti köyden vahingoittuessa

VAROITUS:

Liikkeellä on useita harhaanjohtavia huijaussivustoja, jotka käyttävät häikäilemättömästi La Sportiva -brändiä hyväkseen; www.lasportivasuomi.com on yksi niistä. Älä koskaan osta tuotteita näiltä sivustoilta!

Lista huijaussivuistoista löytyy osoitteesta www.lasportiva.com/fi/say-no-to-counterfeiting

BD_LOGO_HORIZ_BLK_CMYK_100K.png

Black Diamond sai alkunsa 1950-luvulla, kun yhdysvaltalainen kiipeilijä Yvon Chuinard päätti alkaa tehdä kiipeilyvälineitä itse ja myydä niitä autonsa takakontista Kalifornian Yosemitessa. Hänen tuotteidensa laatu keräsi nopeasti mainetta ja näin yhtiö sai alkunsa Venturassa Kaliforniassa. Nykyään Black Diamond valmistaa kattavan valikoiman tuotteita niin kiipeilyyn, polkujuoksuun, retkeilyyn, vapaalaskuun kuin hiihtovaeltamiseen.

atk.png

ATK Race on erikoistunut keveiden touring-siteiden valmistamiseen Italian Modenassa.

 

ATK vaikuttaa ski-mountaineering maailmassa johtavana sidevalmistaja ja tuotteet tunnetaan laadusta, keveydestä ja luotettavuudestaan.

 

Viimevuosina ATK on tehnyt useita innovaatioita myös vapaalaskupuolella. Uudet FREE -sarjan siteet ovatkin erittäin keveitä ja luotettavia työkaluja vaativille laskijoille.

Jo yli neljäkymmentä vuotta tinkimättömällä tarkkuudella toiminut Pieps GmbH aloitti toimintansa vuonna 1972. Pieps GmbH on lumiturvallisuusvälineiden valmistaja jonka korkealaatuinen valikoima tuotteita kattaa kaikki tarvittavat välineet turvalliseen liikkumiseen vuorilla ja tuntureilla.

 

Pieps ja Black Diamond Equipment ovat olleet sisaryhtiöitä vuodesta 2013 lähtien. Pieps tunnetaan mm. korkealaatuisista DSP lumivyörypiippareistaan joiden kantomatka ja toimintavarmuus on omaa luokkaansa

Hydro-Flask-Logo-Secondary-Lockup.jpg

Hydro Flask pitää juomasi kylmänä kuumassa ja kuumana kylmässä. Hydro Flask on nuori ja voimakkaasti kasvanut yritys, joka on kotoisin Yhdysvalloista. Tuotteet ovat innovatiivisia, näyttäviä ja käteviä käyttää.

Cotopaxi-logo-black.png