BRÄNDIMME

OAC_FB_LOGO.png

OAC on oma tuotemerkkimme, jonka valikoimissa ovat maailman parhaat retkiluistimet ja oheistarvikkeet sekä Skinbased™-karvapohjasuksimallisto. OAC-tuotteiden tarina on saanut alkunsa Saarikylissä, Kangasalla, harjujen ja järvien halkomassa kansallis-maisemassa. Tuotteemme ovat syntyneet tarpeesta, tarpeesta päästä liikkumaan luonnossa haluamallamme tavalla. Kaikkien päätuotteidemme suunnittelu ja tuotanto tapahtuu edelleen Suomessa, Kangasalla.

 

OAC – Suomalaista käsityötä Kangasalta jo vuodesta 2008.

Seuraa seikkailujamme sosiaalisessa mediassa:

Facebook @OACFinland, Instagram @oacsport, YouTube OAC Finland

Skinbased_TM_LOGO_2020.png

Skinbased™-karvapohjasukset on suunniteltu kaikentasoisille hiihtäjille, jotka haluavat nauttia talvisesta luonnosta. Ne sopivat niin ammattikäyttöön, takamaastohiihtoon, ret-keilyyn kuin ulkoiluun kaupungin puistoissa. Skinbased™ tarjoaa vapautta liikkua lumella erilaisissa maastoissa. Skinbased.com-sivustoltamme löydät lisää tietoa suksistamme, huolto-ohjeita, usein kysyttyjä kysymyksiä, blogikirjoituksia ja paljon muuta.

 Seuraa seikkailujamme sosiaalisessa mediassa:

Facebook @skinbased, Instagram @skinbased, YouTube OAC Finland

La Sportivalla on yli 80-vuotiset perinteet jalkineiden valmistuksessa. Sen juuret ovat keskellä Dolomiittien vuoristoa, jossa tehdas nykyisinkin sijaitsee.

Yritys on erikoistunut vaativiin olosuhteisiin tarkoitettujen jalkineiden valmistukseen ja mallistosta löytyy kenkiä muun muassa vuorikiipeilyyn, kiipeilyyn, retkeilyyn, polku- ja maastojuoksuun sekä vuorihiihtoon. Eri lajien tuotevalikoimat ovat kattavat myös vaatteiden ja asusteiden osalta.

Kestävät ja innovatiiviset materiaaliratkaisut ovat tunnusomaisia La Sportivan tuotteille. La Sportiva panostaa runsaasti tuotekehitykseen, ja mallistojen tuotteissa onkin lukematon määrä erilaisia patentoituja ratkaisuja.

Mountainrunning.fi-sivustomme vie sinut La Sportivan polkujuoksumaailmaan Suomessa. Sieltä löydät valikoituja La Sportiva -polkujuoksutuotteita, Team La Sportiva Finland -polkujuoksutiimin esittelyn sekä ajankohtaisia blogikirjoituksia polkujuoksumaailmasta.

Seuraa La Sportiva Suomen seikkailuja sosiaalisessa mediassa:

Facebook @lasportivasuomi, Instagram @lasportivafinland, YouTube La Sportiva Suomi

BD_LOGO_HORIZ_BLK_CMYK_100K.png

Black Diamond sai alkunsa 1950-luvulla, kun Amerikkalainen kiipeilijä Yvon Chuinard päätti alkaa tehdä kiipeilyvälineitä itse ja myydä niitä autonsa takakontista Yosemitessa Kaliforniassa. Hänen tuotteidensa laatu keräsi nopeasti mainetta ja näin yhtiö sai alkunsa Venturassa Kaliforniassa.

 

Black Diamondin tuotteiden laatu on edelleenkin ensiluokkaista ja tuotekehitys alansa huippua. Kiipeilyyn, hiihtovaeltamiseen, vapaalaskuun ja vuorilla liikkumiseen kehitetyt tuotteet tunnetaan laadustaan ympäri maailmaa.

Jo yli neljäkymmentä vuotta tinkimättömällä tarkkuudella toiminut Pieps GmbH aloitti toimintansa vuonna 1972. Pieps GmbH on lumiturvallisuusvälineiden valmistaja jonka korkealaatuinen valikoima tuotteita kattaa kaikki tarvittavat välineet turvalliseen liikkumiseen vuorilla ja tuntureilla.

 

Pieps ja Black Diamond Equipment ovat olleet sisaryhtiöitä vuodesta 2013 lähtien . Pieps tunnetaan mm. korkealaatuisista DSP lumivyörypiippareistaan joiden kantomatka ja toimintavarmuus on omaa luokkaansa.

Edelweiss.png

Vuodesta 1953 toiminut Edelweiss on Euroopan johtavia kiipeilyköysien valmistajia.

 

Edelweiss tunnetaan maailman kestävimmistä köysistä, joiden valmistuksessa sillä on pitkä historia. Se on vakiinnuttanut paikkansa maailman halutuimpien köysimerkkien joukossa.

 

Köysissä on useita kestoa lisääviä innovaatioita, kuten esim. Unicore-teknologia. Unicore teknlogia parantaa köyden käyttäjän turvallisuutta estämällä manttelin luisumista köyden ytimen ympäriltä ja näin ollen pienentää kiipeilijän putoamisen mahdollisuutta ratkaisevasti köyden vahingoittuessa.

ATK Race on erikoistunut keveiden touring-siteiden valmistamiseen Italian Modenassa.

 

ATK vaikuttaa ski-mountaineering maailmassa johtavana sidevalmistaja ja tuotteet tunnetaan laadusta, keveydestä ja luotettavuudestaan.

 

Viimevuosina ATK on tehnyt useita innovaatioita myös vapaalaskupuolella. Uudet FREE -sarjan siteet ovatkin erittäin keveitä ja luotettavia työkaluja vaativille laskijoille.

Hydro-Flask-Logo-Secondary-Lockup.jpg

Hydro Flask pitää juomasi jääkylmänä kuumassa ja tulikuumana kylmässä.

 

Merkki on kotoisin Yhdysvalloista ja on nuori, voimakkaasti kasvanut yritys. Tuotteet ovat innovatiivisia, näyttäviä ja käteviä käyttää.

Hydro Flaskit on valmistettu puhtaimmasta 18/8 Pro Grade -teräksestä. Tämän vuoksi pullo ei aiheuta sivumakuja juomiin ja pullot pysyvät muovisia paremmin puhtaina. TempShield™ -kaksoisseinämärakenne pitää juoman jääkylmänä 24 tuntia ja tulikuumana 6 tuntia.