KEITÄ OLEMME?

Olemme suomalainen perheyritys ja ulkoilun asiantuntija jo yli kymmenen vuoden ajan. Myymme ja markkinoimme outdoor-lajeihin suunniteltuja välineitä, vaatteita ja varusteita vähittäismyyjille, vuokraamoille ja elämyspalveluille.

 

Valikoimamme koostuu sekä itse valmistamistamme tuotteista että maahantuomistamme laatumerkeistä. Tuotteita löytyy niin kiipeilyyn, polkujuoksuun, umpihankihiihtoon, vapaalaskuun, retkiluisteluun ja monenlaiseen muuhun luonnossa liikkumiseen.

Suunnittelemme ja valmistamme itse Skinbased™-merkkisiä karvapohjasuksia sekä OAC-retkiluistimia omassa tehtaassamme Kangasalla. Molemmille tuotteille on myönnetty Avainlippu-merkki.

Niin OAC:n kuin edustamiemme tuotemerkkien taustalta löytyy intohimo outdoor-lajeja kohtaan.

Kaikkia edustamiamme brändejä yhdistävät merkittävät panostukset tuotekehitykseen, innovointiin ja korkeaan laatuun. Yhä enemmän eri valmistajien tuotanto-prosesseissa ja tuotteissa on huomioitu kestävä kehitys ja kierrätysmateriaalien käyttö.

Kaikki maahantuomamme ja edustamamme tuotemerkit edustavat alansa huippuosaamista. Maahantuomme Suomeen seuraavia brändejä: La Sportiva, ATK Bindings ja Edelweiss. Muita edustamiemme brändejä ovat Black Diamond, Pieps ja Hydro Flask.

 

Merkit ovat valikoituneet paitsi asiakkaiden myös omien vaatimustemme ja mieltymystemme mukaan. Kaikki asiantuntijamme ovat aktiivisia outdoor-lajien harrastajia, joilla on pitkäaikainen suhde eri lajeihin.

Tuotteemme löytyvät asiantuntevien retkeily- ja ulkoiluvälinekauppiaiden myymälöistä ympäri Suomen.