top of page

KEITÄ OLEMME?

OAC on vuonna 2008 perustettu suomalainen perheyritys ja ulkoilun asiantuntija. OAC Sport -liiketoimintayksikkömme myy ja markkinoi outdoor-lajeihin suunniteltuja välineitä, vaatteita ja varusteita vähittäismyyjille, vuokraamoille ja elämyspalveluille.

Edustamme sekä omia tuotteitamme että kansainvälisiä tuotemerkkejä. Tuotteita löytyy niin kiipeilyyn, polkujuoksuun, umpihankihiihtoon, vapaalaskuun, retkiluisteluun ja monenlaiseen muuhun luonnossa liikkumiseen.

Kaikkia edustamiamme brändejä yhdistävät merkittävät panostukset tuotekehitykseen, innovointiin ja korkeaan laatuun. Yhä enemmän eri valmistajien tuotanto-prosesseissa ja tuotteissa on huomioitu kestävä kehitys ja kierrätysmateriaalien käyttö.

Omia tuotteitamme ovat Skinbased-liukulumikengät ja OAC Skates -retkiluistimet. Tuotteiden suunnittelusta ja valmistuksesta vastaa OAC Tech -liiketoimintayksikkö. Tuotteet valmistetaan omassa tehtaassamme Kangasalla. Molemmille tuotteille on myönnetty Avainlippu-merkki.

Maahantuomiamme brändejä ovat ATK Bindings, Cotopaxi, EdelweissLa Sportiva ja mountaFLOW. Agentuurina toimimme seuraaville brändeille: Black Diamond, Pieps ja Hydro Flask.

Merkit ovat valikoituneet paitsi asiakkaiden myös omien vaatimustemme ja mieltymystemme mukaan. Kaikki asiantuntijamme ovat aktiivisia outdoor-lajien harrastajia, joilla on pitkäaikainen suhde eri lajeihin.

Tuotteemme löytyvät asiantuntevien retkeily- ja ulkoiluvälinekauppiaiden myymälöistä ympäri Suomen.

bottom of page