top of page

Hydro Flask

Hydro-Flask-Logo-Secondary-Lockup.jpg

Hydro Flaskin termokset pitävät juomasi ja ruokasi juuri sen lämpöisenä kuin haluat ne nauttia.

Toimimme Hydro Flaskin agentuurina ja edustamme brändiä Suomessa. Hydro Flask on noussut nopeasti johtavaan asemaan termospullojen suunnittelijana ja valmistajana.

 

Termospullot on valmistettu puhtaimmasta 18/8 Pro Grade -teräksestä, minkä vuoksi ne eivät aiheuta sivumakuja juomiin ja pysyvät muovisia paremmin puhtaina. TempShield™ -kaksoisseinämärakenne pitää juoman jääkylmänä 24 tuntia ja tulikuumana 6 tuntia.

Termospullo&läpileikkauskuva.png

Juomatermosten ohella Hydro Flaskin valikoimaan kuuluvat myös muun muassa ruokatermokset, eväsrasiat ja kylmälaukut sekä tuotteiden puhdistukseen suunnitellut pulloharjat.

 

Hydro Flaskin valikoimasta löytyy tuotteita niin toimistolle kuin vapaa-aikaan. Ne sopivat kaikille aktiivisille harrastajille, liikkujille ja ulkoilijoille lajiin katsomatta. Tutustu tuotteisiin Hydro Flaskin nettisivuilla.

Tutustu Hydro Flask -jälleenmyyjiin Suomessa:

Hydro Flask kevään ja kesän 2023 uutuusvärit Dew, Mesa ja Lupine

Kohteena Oaxaca. Hydro Flaskin kevään ja kesän uutuusvärit ovat mintun vihreä Dew, oranssi Mesa sekä liila Lupine. Inspiraatiota väreihin on haettu Meksikosta, Oaxacan kaupungin värikkäiltä kaduilta ja sitä ympäröivästä luonnosta.

bottom of page