OAC ja Skinbased

OAC_TM_Official_Logo_Black.jpg
Skinbased_TM_Official_Logo_Black_Skin.png

OAC™ ja Skinbased™ ovat omia brändejämme ja edustavat suomalaista talviurheiluvälineiden suunnittelu- ja valmistusosaamista.

OAC-tuotteiden tarina on saanut alkunsa Saarikylissä, Kangasalla, harjujen ja järvien halkomassa kansallismaisemassa. Valmistamme edelleen kaikki päätuotteemme Kangasalla.

 

OAC-brändiperheeseen kuuluvat itse valmistamamme talviurheiluvälineet. Brändiperheemme tunnetuimmat tuotteet ovat takamaastohiihtoon suunnitellut Skinbased-karvapohjasukset ja -liukulumikengät. Suunnittelemme ja valmistamme myös takamaastohiihtoon ja liukulumikenkäilyyn sopivia OAC EA-yleissiteitä.

 

Oman tuoteryhmänsä muodostavat OAC™ Skates -retkiluistimet, jotka ovat olleet valikoimassamme yrityksen perustamisesta lähtien. Sekä Skinbased-sukset että OAC Skates -retkiluistimet ovat kotimaisia Avainlippu-tuotteita.

avainlippu_sininen_rgb.png

Skinbased

Skinbased-karvapohjasukset ovat suunniteltu kaikenikäisille ja kokoisille hiihtäjille, jotka haluavat nauttia talvisesta luonnosta. Skinbased-mallistoomme kuuluvat takamaastohiihtoon tarkoitetut karvapohjasukset, liukulumikengät sekä niihin sopivat EA-yleissiteet. Tutustu tarkemmin suksi- ja sidemallistoomme Skinbased-nettisivuilla: www.skinbased.com.

Skinbased_Rami_Valonen.png

Sponsorointi ja kaupallinen yhteistyö

Tällä hetkellä emme aloita kaupallista yhteistyötä uusien yhteistyökumppaneiden kanssa.

Skinbased sosiaalisessa mediassa:

  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube

OAC Skates

Retkiluistimet olivat ensimmäisiä hiilikuitukomposiitista valmistamiamme talviurheiluvälineitä, ja ne ovat kuuluneet valikoimaamme jo yli kymmenen vuoden ajan. Tällä hetkellä retkiluistinmallistoomme kuuluvat Prophet, Carbon Tour sekä Tour EVO2.

OAC_Skates_Rami_Valonen.png