top of page

OAC tuotemerkit

OAC_TM_Official_Logo_Black.jpg
We-like-it-mohairy_ikoni.png

OAC Skinbased ja OAC Skates ovat omia tuotemerkkejämme, joiden valmistus tapahtuu OAC Basecampissa Kangasalla.

OAC-tuotteiden tarina on saanut alkunsa Saarikylissä, Kangasalla, harjujen ja järvien halkomassa kansallismaisemassa. Valmistamme edelleen kaikki päätuotteemme Kangasalla.

OAC-brändiperheeseen kuuluvat karvapohjaiset OAC Skinbased™ -retkisukset, niihin suunnitellut OAC EA -yleissiteet sekä OAC Skates -retkiluistimet. Brändiperheen suosituimmat tuotteet ovat retki- ja takamaastohiihtoon suunnitellut Skinbased-karvapohjasukset, jotka tunnetaan myös nimellä liukulumikengät. Suunnittelemme ja valmistamme myös retkihiihtoon ja liukulumikenkäilyyn sopivia OAC EA-yleissiteitä.

OAC™ Skates -retkiluistimet, jotka ovat olleet valikoimassamme yrityksen perustamisesta lähtien. Sekä OAC Skinbased-sukset että OAC Skates -retkiluistimet ovat kotimaisia Avainlippu-tuotteita.

OAC-SB-&-Skates_tm.jpg

OAC Skinbased

Skinbased-karvapohjasukset ovat suunniteltu kaikille retkeilijöille ja seikkailijoille, jotka haluavat nauttia talvisesta luonnosta. Skinbased-mallistoomme kuuluvat takamaastohiihtoon tarkoitetut XCD-sukset, liukulumikengät sekä niihin sopivat EA-yleissiteet.

 

Tutustu suksi- ja sidemallistoomme Skinbased-nettisivuilla: www.skinbased.fi.

OAC Skates

Retkiluistimet olivat ensimmäisiä hiilikuitukomposiitista valmistamiamme talviurheiluvälineitä, ja ne ovat kuuluneet valikoimaamme jo yli kymmenen vuoden ajan. Tällä hetkellä retkiluistinmallistoomme kuuluvat Prophet, Carbon Tour sekä Tour EVO2.

Skinbased_Rami_Valonen.png
OAC_Skates_Rami_Valonen.png

Sponsorointi ja kaupallinen yhteistyö

Tällä hetkellä emme aloita kaupallista yhteistyötä uusien yhteistyökumppaneiden kanssa.

Skinbased sosiaalisessa mediassa:

  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
avainlippu_sininen_rgb.png

Skinbased-karvapohjasuksille ja OAC Skates -retkiluistimille on myönnetty Avainlippu-merkki.

bottom of page