top of page

La Sportiva

LS_logo_Payoff_on white.png

Maahantuomamme La Sportiva -tuoteperhe koostuu muun muassa kiipeilyyn ja polkujuoksuun suunnitelluista kengistä, vaatteista ja varusteista. 

Suomessa La Sportivan tuotemallistot ovat näkyvimmin esillä kiipeily- ja polkujuoksukategorioissa, mutta kansainvälisesti brändin tuotekategoriat ulottuvat kattavasti myös hiihtoalpinismiin, vuorikipeilyyn sekä vaellukseen ja retkeilyyn.

 

Kestävät ja innovatiiviset materiaaliratkaisut ovat tunnusomaisia La Sportivan tuotteille. La Sportiva panostaa runsaasti tuotekehitykseen, ja mallistojen tuotteissa onkin lukematon määrä erilaisia patentoituja ratkaisuja. Myös kierrätysmateriaalien käyttö on lisääntynyt merkittävästi, ja monissa vaatteissa kierrätysmateriaalien osuus onkin jo yli 80 %. Lue lisää vastuullisuudesta La Sportivan nettisivuilta.

LS-kengät-Skwama+Jackal2.jpg

kiipeilykengät

La Sportivan mallistoon kuuluu kattava valikoima erilaisia kiipeilykenkiä, joista löytyy malleja kiipeilyn kaikkiin alalajeihin. Suosittuja malleja ovat mm. Skwama, Solution Comp ja Theory.

polkujuoksukengät

La Sportivan mallistosta löytyy polkujuoksukenkiä niin ultramatkoille, polkumaratoneille kuin lyhyemmillekin matkoille. Suosittuja malleja ovat mm. Jackal II, Akasha II ja Bushido II.

La Sportiva -tuotteiden myynti Suomessa

Kiipeilyyn tarkoitettuja varusteita on myynnissä kiipeilyhalleilla ja muilla jälleenmyyjillämme kautta maan. Polkujuoksuvarusteita on saatavilla jälleenmyyjiltämme sekä Mountainrunning.fi-verkkokaupastamme. Mikäli olet kiinnostunut La Sportiva -tuotteiden myynnistä, ota meihin yhteyttä info@oac.fi.

MR.fi-ikoni.jpg

VAROITUS: Liikkeellä on useita harhaanjohtavia huijaussivustoja, jotka käyttävät häikäilemättömästi La Sportiva -brändiä hyväkseen; www.lasportivasuomi.com on yksi niistä. Älä koskaan osta tuotteita näiltä sivustoilta! Lista huijaussivuistoista löytyy osoitteesta: www.lasportiva.com/fi/say-no-to-counterfeiting

La Sportiva -jälleenmyyjät Suomessa:

Kiipeilyhallit (vain kiipeilytuotteiden myynti):

La Sportiva Suomi kiipeilijä Ola Laitinen, kuva Rami Valonen

Sponsorointi ja kaupallinen yhteistyö

La Sportiva Suomi toimii sponsorina ja yhteistyökumppanina useiden eri tahojen kanssa. Tuemme lajikohtaisia tapahtumia ja urheilijoita sekä teemme aktiivista sisältöyhteistyötä kumppaniemme kanssa.

Karpolla on 8a -sisältöyhteistyö

Vuoden 2022 alusta aloitimme sisältöyhteistyön kiipeilysisältöjä tuottavan Karpolla on 8a -sisältömedian kanssa. Media keskittyy Suomi-kiipeily uutisointiin ja kiipeilyn ajankohtaisiin asioihin. Kiinnostavia uutisia, haastatteluja ja paljon muuta voit seurata Karpolla on 8a -nettisivuilta sekä -somekanavista.

Team La Sportiva Finland

La Sportiva Suomella on oma edustustiimi Team La Sportiva Finland. Tiimiin kuuluu yhdeksän urheilijaa, jotka edustavat kiipeilyä ja polkujuoksua.

Kiipeilijät: Tomas Kaartinen, Jessica Knifsund, Ola Laitinen, Oma Malk, Aaron Rantanen ja Joonas Salmi

Polkujuoksijat: Jukka Kukkonen, Esa Lehti ja Mia Tuoriniemi.

Seuraa tiimiläisiä Instagramissa:

Polkujuoksijoihin voit tutustua myös Mountainrunning.fi-sivustolla.

La Sportiva Finland polkujuoksijat kuva Rami Valonen

La Sportiva Suomi sosiaalisessa mediassa

  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
bottom of page