top of page

Black Diamond

BD_LOGO_HORIZ_BLK_CMYK_100K.png

Black Diamond suunnittelee ja valmistaa korkealuokkaisia varusteita niin kiipeilyyn, polkujuoksuun, vapaalaskuun, hiihtovaellukseen kuin retkeilyyn.

Toimimme Black Diamondin agentuurina ja edustamme brändiä Suomessa. Black Diamondin tuotevalikoimasta löytyy kattavasti varusteita useisiin eri ulkoilmalajeihin: kiipeilyyn, polkujuoksuun, vapaalaskuun ja randohiihtoon, retkeilyyn sekä muuhun vapaa-aikaan ja ulkoiluun. Tuotteita on saatavilla jälleenmyyjiltämme kautta maan.

Black Diamond skis Adam Clark

Kuva: Adam Clark / Black Diamond

Black Diamondin tuotteiden laatu on ensiluokkaista ja tuotekehitys alansa huippua. Black Diamond on tunnettu erityisesti teknisistä tuotteistaan kuten erilaisista repuista, sauvoista, otsalampuista, lumiturvallisuusvarusteista, vapaalasku- ja randosuksista, kiipeilyköysistä, varmistusvälineistä, valjaista ja kattavasta vaatevalikoimastaan.

Black Diamond kiipeilyvarusteet Christian Adam

Tapahtumasponsorointi

Black Diamond on näkyvästi esillä myös tunnetuimmissa suomalaisissa polkujuoksutapahtumissa. Brändi toimii nimisponsorina NUTS Distance 300 by Black Diamond -seikkailujuoksutapahtumassa sekä Bodom Night by Black Diamond -yöjuoksutapahtumassa.

NUTS Distance 300 logo FINAL.png
Screenshot 2022-02-11 at 15.28.49.png
bottom of page