• Miika OAC

OAC RETKILUISTIMET


Retkiluistelukautta edelleenkin odotellessamme päätimme esitellä muutamia suosituimpia tuotteitamme tästä kategoriasta. Retkiluistinmallistomme koostuu kolmesta hiilikuituisesta ja kahdesta muovikomposiittirunkoisesta mallista. Luistimia on lisäksi saatavilla erilaisin sideratkaisuin, mm. OAC:n omat vapaa- ja kiinteäkantainen retkiside. Luistimiin sopii näiden lisäksi kaikki markkinoilla olevat profiilisiteet. Ja kuten aina aikaisemminkin, OAC retkiluistimet valmistetaan edelleen Kangasalla OAC:n omassa tuotannossa.

OAC CARBON RACER

Carbon Racer on markkinoiden kevein retkiluistin. Luistin on valmistettu hiilikuitukomposiitista OAC:n patentoimalla low profile -terärakenteella. Luistimeen on integroitu NNN NIS järjestelmän sidelevy, joka mahdollistaa NNN – siteiden säätämisen tarpeen mukaan.

Runko: Hiilikuitukomposiitti

Terä: OAC Low Profile EVo II (Patentoitu Suomessa ja Ruotsissa)

Rungon Mitta: 48,5cm

Terän liukumitta: 41cm

Paino ilman sidettä 150g

​​

OAC PROPHET NIS

Prophet on uuden sukupolven komposiittiretkiluistin. Sen lasikuituvahvisteinen muovirunko on erinomaisen kiertojäykkä, kevyt ja kestävä. Luistimeen on helppo asentaa mikä tahansa side, sillä sen ruuvinkohdissa on ainoastaan ohut esim. piikillä puhkaistava kalvo, jonne ruuvi kiertyy helposti. Luistin sopii myös NNN NIS – siteille. Prophet on mallistomme myydyin luistin.

Runko: Lasikuituvahvisteinen muovikomposiitti

Terä: OAC Low Profile EVo II (Patentoitu Suomessa ja Ruotsissa)

Rungon Mitta: 48,5cm

Terän liukumitta: 41cm

Paino ilman sidettä 250g

OAC CARBON TOUR

Carbon Tour on kevyt kuntoluistin luonnonjäille ja hoidetuille radoille. Lasikuituvahvisteinen hiilikuiturunko mahdollistaa ruuvillisten siteiden asentamisen luistimeen. Luistinta saa myös NNN NIS – levyllä asennettuna. Pitkä terä on vakaa vaikeissakin jääolosuhteissa.

Runko: Lasi-hiilikuitukomposiitti

Terä: OAC Low Profile EVo II (Patentoitu Suomessa ja Ruotsissa)

Rungon Mitta: 54cm

Terän liukumitta: 45cm

Paino ilman sidettä 195g

OAC WAND

Wand on erinomainen sauva retkiluisteluun ja retkihiihtoon. Tukeva mutta helposti irrotettava hihnalenkki antaa tukevan tunnun sauvasta. Sauvan kärjessä on 30mm jääpiikki, joka mahdollistaa jään testaamisen. Kärkeen saa pyöritettyä puuterisomman hiihtoa varten. Sauvan putki on lasi-hiilikuitusekoitetta ja varren kuidutus on suunniteltu kovaa käyttöä silmällä pitäen. Mikäli sauvaa käytetään ainoastaan retkihiihdossa, suosittelemme lisäämään tipan liimaa somman kierteisiin.

#OAC #RETKILUISTIMET #RETKILUISTELU #PROPHET #CARBONRACER #OACSKATES

3,419 katselukertaa

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Ota yhteyttä


Lentolantie 15
36220 Kangasala
Finland

Tel. +358 10 229 1650
info@oac.fi

Seuraa meitä

  • Twitter - Black Circle
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

© 2020 by OAC Corporation