top of page
  • Writer's pictureMiika Vuorio

Hydro Flask


Kesä on tuonut meille mukanaan uuden edustuksen - Hydro Flask®. Tämä nuorekas merkki on tunnettu kylmän ja kuuman pitävistä teräsjuomapulloistaan. Värikkäät pullot erottuvat joukosta.

Kylmää kuumassa - kuumana kylmässä.

Hydro Flask pitää juomasi jääkylmänä kuumanakin kesäpäivänä. Täytä pullo kylmällä juomalla aamulla ennen retkelle lähtöä ja nautit virkistävän kylmää juomaa koko päivän ajan. Pullot pitävät jääveden jääkylmänä jopa 24 tuntia.

Talven saapuessa samainen pullo pitää juoman kuumana talvisissa seikkailuissasi. Pullosta on helppo nauttia haluamasi lämpöistä juomaa myös aktiviteetin aikana. Pullo pitää juoman kiehuvan kuumana 6 tuntia.

Kylmää olutta retkipäivän jälkeen?

Tuotevalikoiman uutuuksiin kuuluu 1,8litran wide mouth Hudro Flask. Sen korkki pitää myös hiilihapon ja pullon rakenne pitää samalla tavoin halutun lämpötilan. Mikä olisikaan mukavampaa kun jääkylmä juoma retkipäivän jälkeen ystävien kanssa. Hydro Flaskin malliston täydentävät 473ml True Pint -tuopit.

Hydro Flaskit valmistetaan 18/8 pro grade -teräksestä, joka on tunnettu puhtaudestaan ja kestävyydestään. Näin ollen pulloissa ei ole inhottavia sivumakuja. Muoviosat ovat BPA -vapaita.

Kaikissa HF -tuotteissa on TempShield™ -kaksikerrosrakenne, jonkä tyhjiötila huolehtii eristävyydestä. Rakenne ei ainoastaan pidä juomaa halutun lämpöisenä, vaan myös estää pullon hikoilun.

Pulloihin on saatavilla erilaisia korkkeja, käyttötarkoituksen mukaisesti. Uusi Flex Cap on erinomainen eriste, kestää kolhuja ja Flex cap korkillinen pullo on mukava kantaa. Korkki sai juuri myös Reddot ja iF Design -palkinnot.

Saatavilla Suomesta?

Ensimmäisiä Hydro Flaskin tuotteita saapuu Suomeen heinäkuun lopulla. Saatavuus laajenee syyskaudelle siirryttäessä.

930 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page