top of page
  • Writer's pictureOAC Sport

Uutta sykettä retkeilyyn: Huippubrändi NEMO Equipment liittyy osaksi OAC Sportin valikoimaa

Päivitetty: 17. lokak. 2023

Retkeilijöiden parissa suosittu brändi NEMO liittyy lokakuusta lähtien OAC Sportin edustamien tuotemerkkien joukkoon. NEMO tunnetaan maailmalla tinkimättömästä laadusta ja retkeilyvälineiden keveydestä.


NEMOn Tensor™ Extreme Conditions -makuualusta on talven 23/24 uutuus
Talven 23/24 uutuus Tensor™ Extreme Condition⎪Kuva: NEMO Equipment

Lokakuun alussa suosittu retkeilybrändi NEMO liittyy maahantuomiemme tuotemerkkien joukkoon. OAC Sport vastaa NEMOn tuotteiden jakelusta Suomessa ja Baltiassa.


NEMO valmistaa teknisiä, korkealaatuisia retkeilyvälineitä, joihin lukeutuvat mm. teltat, makuupussit ja -alustat sekä retkituolit ja -pöydät. NEMOn retkeilyvälineiden myötä saamme kokonaan uuden tuoteryhmän outdoor-valikoimaamme muiden huippubrändien rinnalle.


Talven uutuus saatavilla ennakkoon Suomessa


Uusi talviretkeilyyn suunniteltu Tensor™ Extreme Conditions –makuualusta julkaistiin lokakuun alussa Pohjois-Amerikan markkinoille. Tuote ennakkolanseerataan Suomessa ja on saatavilla jälleenmyyntiin jo talvikaudelle 2023–2024.


Tensor™ Extreme Conditions -alustan R-arvo on 8.5 ja paino vain 425 g, mikä tekee siitä painoluokassaan lämpimimmän markkinoilla olevan tuotteen. Alusta on rakenteensa ansiosta hiljainen, ja sopii vaativampaankin talviretkeilyyn. Katso esittely NEMOn tuotevideolta: NEMO | Tensor™ Extreme Conditions Ultralight Insulated Sleeping Pad
NEMO yrityksenä


NEMO Equipment Inc. on kansainvälisesti tunnettu ja palkittu retkeilyvälineitä valmistava yritys, joka on perustettu 2002 Yhdysvalloissa. NEMOn tuotteiden valmistuksessa on huomioitu kestävä kehitys mm. kierrätysmateriaalien käytössä sekä energiatehokkaissa tuotantoprosesseissa. NEMO on sitoutunut hiilijalanjälkensä puolittamiseen vuoteen 2030 mennessä.

__


Linkit:NEMO mediassa:


Seuraa meitä somessa:

Instagram: @oacsport

Facebook: OAC Finland Oy

LinkedIn: OAC Finland Oy


160 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page