top of page
  • Writer's pictureOAC Sport

Oletko valmis uuteen seikkailuun? Tutustu Cotopaxin syysmallistoon 2022

Päivitetty: 23. elok. 2022

Syyskausi 2022 on käynnistynyt OAC Sportilla innostuneissa merkeissä, kun edustamamme uusi outdoor-brändi Cotopaxi saapuu pian kauppoihin Suomeen. Tämä vastuullinen yhtiö pyrkii valmistamaan varusteita niin eettisellä ja kestävällä tavalla kuin mahdollista sekä vaikuttamaan yhteisöihin, jotka voivat parantaa niiden asemaa, jotka ovat heikommassa asemassa. Cotopaxin tunnuslause Gear For Good® onkin lupaus tehdä kestäviä tuotteita, joilla on positiivinen vaikutus ihmisten elämään ympäri maailman.


Cotopaxin syksy 2022
Kuva: Adam J Wells / Cotopaxi

Esittelemme seuraavaksi muutaman tuotteen, jotka ovat tänä syksynä saatavilla Cotopaxi-jälleenmyyjiltämme.


Suojaa sateelta ja lämmintä päälle


Mikä onkaan parempi tapa nauttia syksyn raikkaista ilmoista ja väriloistosta kuin ulkoilemalla. Kun varusteet ovat kunnossa, edes pieni sade ei haittaa. Cotopaxin Cielo Rain Anorak on sporttinen vedenpitävä anorakki, joka on tehty täysin kierrätetystä polyesteristä ilman ei-toivottuja kemikaaleja. Teipatut saumat, säädettävät hihansuut ja huppu sekä laskeutuva helma pitävät sinut mukavasti kuivana pienen sadekuuron sattuessa. Satoi tai paistoi, tämä retrohenkinen anorakki päällä olet valmiina kaikkiin syksyn seikkailuihin.


Men's Cotopaxi Cielo Rain Anorak, väri musta
Miesten Cielo Rain Anorak, väri musta

Women's Cotopaxi Cielo Rain Anorak, väri Deep Ocean
Naisten Cielo Rain Anorak, väri Deep Ocean

Anorakin rinnalla Cotopaxilta löytyy myös vedenpitävä Cielo Rain Jacket, mikäli etsit osittaisen vetoketjun sijaan kokovetoketjullista takkia syksyn rientoihin. Kuten Cielo Rain -anorakki, myös Cielo Rain -takki on tehty 100 %:sta kierrätetystä polyesteristä, ja siinä on 10k/10k kalvo PFC-vapaalla vettähylkivällä C0 DWR (Durable Water Resistant) -käsittelyllä. Takissa on vastaavat säätömahdollisuudet hihansuissa ja hupussa kuin anorakissakin. Anorakin kengurutaskun sijaan takissa on kaksi erillistä vetoketjullista taskua sivuissa.Men's Cotopaxi Cielo Rain Jacket, väri Maritime & Pacific
Miesten Cielo Rain Jacket, väri Maritime & Pacific

Men's Cotopaxi Cielo Rain Jacket, väri Raspberry
Naisten Cielo Rain Jacket, väri Raspberry

Jotta pysyisit lämpimänä ilmojen viiletessä, takkien ja anorakkien alle on hyvä pukea esimerkiksi Teca Fleece Pullover, joka myös on tehty 100 %:sta kierrätyspolyesteristä. Sen lisäksi, että Fleece on lämmin, se on myös erittäin mukava päällä. Nepparikiinnityksellä kaulusta saa tarvittaessa avattua, ja kengurutaskuun on helppo sujauttaa kädet. Fleeceä voi käyttää ulkoillessa niin lämpökerrastona kuin sellaisenaan kelistä riippuen.


Men's Cotopaxi Teca Fleece Pullover, väri Regrowth
Miesten Teca Fleece Pullover, väri Regrowth

Varusteet laukkuun ja menoksi


Cotopaxin Del Día -laukkumallisto tarjoaa kattavan valikoiman erilaisia laukkuja moneen lähtöön. Del Día -laukut valmistetaan käyttämällä toisten yritysten ylijäämäkankaita, joten jokainen tuote on väritykseltään yksilöllinen.


Cielo Rain Anorak ja Del Día malliston Kapai-vyötärölaukku
Kuva: Adam J Wells / Cotopaxi. Cielo Rain Anorak ja Del Día malliston Kapai-vyötärölaukku

Vyötärölaukuissa kulkee kätevästi arvotavarat, eväät sekä muut tien päällä tarvittavat pienet tavarat ja varusteet. Cotopaxin syksyn mallistosta ovat saatavilla sekä pienempi, 1,5 litran Kapai, että tilavuudeltaan puolet isompi 3 litran Bataan.

​Malli

​Kapai 1.5L

​Bataan 3L

Paino

​​110 g

113 g

Mitat

​18 x 10 x 10 cm

​22,9 x 12,7 x 10,2 cm

Tilavuus

​1,5 l

​3 l

Maksimi ympärysmitta kiinnitettynä

137 cm

​137 cm

Alunperin suurempien matkalaukkujen seuraksi suunniteltu Batac 16L sopii päiväretkille, vaelluksille ja muille kevyemmille seikkailuille. Monipuolisuutensa ansiosta se toimii hyvin myös koulu- ja työreppuna, kuntosalilaukkuna jne. Laukussa on kestävä 75D-210D nylonkuori, useampia taskuja sekä ultrakevyet olkahihnat, joissa on säädettävä rintaremmi.


Cotopaxi Batac Backpack
Batac-reppu

Batac 24L on kuten Batac 16L, mutta isompi. Lisäksi siinä on paikka korkeintaan 15 tuuman kannettavalle tietokoneelle.

​Malli

​Batac 16L

​Batac 24L

Paino

​340 g

​482 g

Mitat

​48 x 28 x 10 cm

​51 x 28 x 18 cm

Tilavuus

16 l

24 l


Allpa Travel Pack -kantolaukut ovat minimalistia ja helppoja pakata esimerkiksi äkkilähtöjä varten niin autoon, junaan kuin lentokoneeseenkin. Suomessa on saatavilla sekä 35 litran että 42 litran kantolaukut.


Cotopaxi Allpa 35L Travel Pack
Allpa 35L Travel Pack

Allpa 35L Travel Pack on kevyt ja kestävä vaihtoehto, jota on mukava kantaa selässä. Sen kuori on tehty lujan TPU-päällystetyn 1000D-polyesterin sekä kestävän 840D ballistisen nylonpaneloinnin sekoituksesta. Kantomukavuutta on lisätty kiinnityssysteemin avulla, mikä auttaa jakamaan painoa tasaisesti. Toisin sanoen olkahihnojen ohella repussa on myös irroitettava vyötäröremmi, jonka saat helposti pois, kun et sitä tarvitse. Lisäksi laukussa on neljä vahvistettua kantokahvaa, mikä helpottaa laukun kantamista, kun olkahihnat ovat taitettu laukun sisään.


Cotopaxi Allpa 35L Travel Pack -kantokahvat
Allpa 35L Travel Pack -kantokahvat

Laukussa on useampia taskuja, joihin tavarat on helppo järjestellä – mukaan lukien omat taskut läppärille ja padille. Varotoimenpiteenä kaikissa ulkoisissa vetoketjuissa on nauha, joka estää taskuvarkaita avaamasta lakkua tai sen taskuja. Laukussa on myös sadesuoja, joka pakkautuu laukkuun.


Allpa 42L Travel Pack on ominaisuuksiltaan pitkälti samanlainen kuin pienempi 35L-malli, mutta siinä on lisäksi irroitettava olkahihna, karabiinien kiinnityspaikat lisävarusteita varten sekä sivussa ulkoinen lisätasku juomapullolle.


​Malli

Allpa 35L Travel Pack

Allpa 42L Travel Pack

​Paino

​1605 g

​1905 g

Mitat

​51 x 30 x 20 cm

​55 x 34 x 22,5 cm

Tilavuus

35 l

42 l


Lue lisää Cotopaxista ja tutustu värikkäseen tuotevalikoimaan osoitteessa: eu.cotopaxi.com

Seuraa Cotopaxia myös Instagramissa @cotopaxi_finland


250 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page