top of page
  • Petra OAC

Hydro Flask -uutuudet: Luonnon värien inspiroimana syksyn seikkailuihin

Syksy on saapunut. Kuulaiden päivien ja viilenevien iltojen myötä tekee mieli kaivaa villapaita kaapista ja nauttia lämpimiä juomia kesän kylmien drinkkien jälkeen. Syksy tarjoaa kuitenkin vastapainoksi luonnon täydeltä väriloistoa ja tunnelmaa. Se näkyy vahvasti myös Hydro Flask -uutuuksissa, joiden värimaailma on saanut inspiraationsa suoraan luonnosta.


Kohti uusia seikkailuja. Kuva: © Ty Milford / Hydro Flask
© Ty Milford / Hydro Flask


Syksyn 2021 utuustuotteet


Jos syksyn rientoihin ja seikkailuihin pitäisi valita vain yksi muki, valintamme olisi kannellinen Hydro Flask 12 oz -muki (tilavuus noin 3,55 dl). Se kulkee kätevästi mukana töihin, syksyisille retkille tai missä vain kuljetkin. Pyöreän muotoilun ja pehmeän ulkopinnan ansiosta muki tuntuu mukavalta kädessä, eikä kuumakaan juoma polta sen läpi. Mukissa on TempShield -lämmöneristys, joka pitää kuuman juoman kuumana ja kylmän kylmänä.


Uusi suljettava Hydro Flask -kansi. Kuva: Ty Milford / Hydro Flask
Uusi suljettava Hydro Flask -kansi. Kuva: © Ty Milford / Hydro Flask

Syksyn uutuutena mukin mukana tulee suljettava kansi, joka estää nesteen läikkymisen yli reunojen ja auttaa myös pitämään juoman lämpötilan tasaisena entistä pidempään. Mukin reunus ja sisäpinta ovat ruostumatonta terästä, joka helppo pitää puhtaana seikkailusta toiseen. 12 oz -mukin rinnalle tulee kauden uutuutena pienempi 6 oz -muki (tilavuus noin 1,77 dl) samoilla ominaisuuksilla. Mikä olisikaan parempi vaihtoehto espresson, cappuchinon tai vaikkapa lämpimän mehun nauttimiseen kuin kompakti Hydro Flask 6 oz -muki.


Uudet Hydro Flask 6 oz -mukit. Kuva: Ty Milford / Hydro Flask
Uudet Hydro Flask 6 oz -mukit. Kuva: © Ty Milford / Hydro Flask

Ruokatermosvalikoima kasvaa myös yhdellä, kun uutuutena tulee uusi 8 oz -ruokatermospurkki (tilavuus noin 2,37 dl). Sekin on valikoiman pienin ja sopii erinomaisesti muun muassa erilaisille pienille naposteltaville, jogurtille ja kastikkeille. Kaksinkertainen TempShield® Double Wall Vacuum -eritys pitää huolen, että ruoka pysyy juuri oikean lämpöisenä usean tunnin ajan. Kuten mukeissa myös ruokatermoksissa ovat reunus ja sisäosa ruostumatonta terästä. Pehmeä kansi pysyy hyvin kiinni eikä vuoda. Se on helppo avata ja sulkea. Bonuksena purkin sisäpuolella on puolikkaan kupin mittaviiva, joka helpottaa juuri oikeankokoisten annosten tekemistä. Tuote on BPA-vapaa, ja sillä on elinikäinen takuu.


Syksyn uudet värit


Juoma-astioiden uutusväreistä huokuvat ruskan voimakkaat värit. Sekä oranssin sävyinen Clementine että tumman purppura Eggplant ovat saatavilla Standard Mouth 21 oz -termospullossa ja 12 oz -mukissa. Clementine-värisenä ovat lisäksi saatavina pienempi 6 oz -muki sekä Wide Mouth Flex Sip 16 oz -termospullo.


Standard Mouth 21 oz -termospullot. Kuva: Ty Milford / Hydro Flask
Standard Mouth 21 oz -termospullot. Kuva: © Ty Milford / Hydro Flask

Ruokatermosten uudet värit ovat hyvin maanläheiset. Siniseen taittava Bilberry ja punasävyinen Chili ovat molemmat saatavilla sekä 8 oz, 12 oz ja 20 oz -termospurkeissa. Jotta pullot, mukit ja ruokapurkit saa aina käytön jälkeen hyvin puhtaaksi, Hydro Flask -pulloharja sekä juomapillien ja kansien puhdistussetti ovat ykkösvalinta Hydro Flask -tuotteiden pesuun. Niillä homma hoituu kätevästi, ja astiat ovat jälleen valmiina seuraavaan seikkailuun.


© Hydro Flask
© Hydro Flask83 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comentários


bottom of page