top of page
  • Writer's pictureMiika Vuorio

BD Storm - valoa haastaviin olosuhteisiin


Black Diamond Social Media Producer Katy Dannenberg, Alex Hamlin / East Elk Canyon, CO / Photographer: Andy Mann

PALJON TEHOA PIENESSÄ KOOSSA

Black Diamondin STORM on monipuolinen uutuusvalaisin vaativimmillekin käyttäjille. Täysin uusiksi suunniteltu STORM tuottaa korkeimmalla asetuksella 250 valotehon. Vesitiivis tehopakkaus täyttää retkeilijän, kiipeilijän, metsästäjän ja hiihtäjän valaisintarpeet.

STORMin valomoodia ja tehoa säädetään yhdestä katkaisijasta, kuten BDn valoille on tyypillistä. Päällekytkettäessä valaisin käyttää n. 70% tehostaan. Valotehoa säädetään portaattomasti pitämällä katkaisijaa pohjassa. Tämän lisäksi lampussa on Powertap -pikakytkin. Hipaisykytkintä koskemalla valo kytkeytyy korkeimman tehon tilaan ja hipaisulla takaisin käytettyyn tehoon.

HELPPOKÄYTTÖISET TOIMINNOT

Valoa voi käyttää punaisen ja vihreän valon tiloissa, jolloin et menetä pimeännäkökykyäsi tai tuota valoa jonka esim. eläimet havaitsevat. Vihreällä valolla voit takkailla karttaa pimeässä niin että näet myös punaiset karttamerkinnät ilman ongelmia. Punaisen/ vihreän valon tila kytkeytyy pitämällä pääkatkaisijaa pohjassa 3 sekuntia. Myös näiden valojen teho säätyy portaattomasti ja powertap -katkaisijalla. Punaista ja Vihreää valoa voi vaihtaa painamalla pääkytkimestä.

Painamalla pääkatkaisijaa 7sek. pohjassa saa valon lukittua/ pois lukkotilasta. Tämä kätevä toiminto ehkäisee paristojen tyhjentymistä repussa kuljetettaessa.

Tämä 110 grammaa painava tehopakkaus toimii neljällä AAA -paristolla, joilla paloaikaa kertyy 80-150 tuntia moodista riippuen. Näppärällä vipulukituksella lukittuva patterikotelo takaa että valaisin on täysin vesi- ja pölytiivis ( IP67). Valaisin on kirjaimellisesti loistava valinta myös huonoissa olosuhteissa.

358 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page