TARINAMME

Olemme kasvava ja kansainvälistyvä ulkoliikuntavälineiden asiantuntija. Valikoimamme koostuu kehittämistämme ja valmistamistamme tuotteista, sekä maahantuomistamme laatumerkeistä. Tuotevalikoimastamme löytyy tuotteita retkeilijöille, laskettelijoille, kiipeilijöille, retkiluistelijoille ja kaikille luonnossa liikkujille.

 

Suunnittelemme, valmistamme ja markkinoimme OAC -merkkisiä "skin based", eli karvapohjasuksia ja retkiluistimia, sekä näihin lajeihin liittyviä tuotteita. Kaikkien päätuotteidemme suunnittelu ja valmistus tapahtuu Suomessa, Kangasalla.

Kuten OAC -tuotteissa, myös maahantuonneissamme on taustalla intohimo valmistettavia tuotteita kohtaan, sekä suuria panostuksia tuotekehitykseen ja hyvään laatuun.  Maahantuomamme merkit ovat alansa johtavia toimijoita. La Sportiva, Black Diamond, Patagonia, Edelweiss, Pieps, Hydro Flask ja ATK Race ovat olleet jo vuosia aktiivisia tuomaan uusia innovaatioita Outdoor–markkinoille. Nämä merkit ovat valikoituneet paitsi asiakkaiden, myös omien mieltymystemme mukaan - meillä on niihin pitkäaikainen suhde kiipeilyyn, retkeilyyn ja hiihtoon liittyvien tuotteiden käyttäjinä

 

Tuotteemme löytyvät asiantuntevien retkeily- ja ulkoiluvälinekauppiaiden myymälöistä Suomessa.