• Miika Vuorio

Kevään BD valaisinuutuudet


Kevät 2016 on tuonut tullessaan paljon uutuuksia Black Diamondin mallistoon. Malliston myydyimmät valot SPOT ja COSMO saavat uuden ilmeen, teknisiä lisäominaisuuksia ja reilusti lisää lumeneita. Telttalyhtyjen sekä virtapankkien tuoteryhmät saavat täytettä uudesta combotuotteesta, MOJI Charging station -lyhdystä.

SPOT

BD:n myydyin otsavalaisin - SPOT on vedenpitävä ja tehokas lamppu. Lampussa on 200 lumenin teho ja valotehoa on helppo säätää portaattomasti pääkytkimestä tai PowerTap -hipaisukytkimestä. Lampussa on iso ja pieni valokeila, vilkkuvalo, punainen valo ja lukkomoodi. Katso video

Tekniset ominaisuudet:

Paino (paristoilla): 90 g

Maksimi kantama: [TriplePower LED] 80 m [SinglePower LEDs] 10 m

Maksimi paloaika: [TriplePower LED] 50 / 200 tuntia [SinglePower LEDs] 17 / 80 tuntia

IPX luokitus: 8

Paristot: 3 AAA (mukana pakkauksessa)

COSMO

COSMO on edullinen ja tehokas otsavalaisin. Portaattomasti säätyvä, maksimissaan 160 lumenin valoteho tekee Cosmosta entistä paremman työkalun retkeilijöille. Lampussa on iso ja pieni valokeila, vilkkuvalo, punainen valo ja lukkomoodi. Katso video

Paino (paristoilla): 87 g

Maksimi kantama: [TriplePower LED] 60 m [SinglePower LEDs] 25 m

Maksimi paloaika: [TriplePower LED] 55 / 200 tuntia [SinglePower LEDs] 90 / 250 tuntia

IPX luokitus: 4

Paristot: 3 AAA (mukana pakkauksessa)

MOJI CHARGING STATION

Moji -perheen uutukainen on tehokkaan lyhdyn ja virtapankin yhdistelmä. 250 lumenin portaattomasti tehosäätyvää lyhtyä voi käyttää joko omalla akullaan tai erillisillä paristoilla. Akun teho on 5200mAh, joten kännyköiden yms pienelektroniikan lataaminen käy näppärästi retkiolosuhteissa. Katso video

Paino paristoilla: 430 g

Paloaika: 50-150 H

IPX luokitus : 4

Paristot: Li-ion / 2 AA

#BD #BLACKDIAMOND #SPOT #COSMO #MOJI #VIRTAPANKKI #OTSALAMPPU #OTSAVALO #TELTTALYHTY #RETKEILY

133 katselukertaa

Ota yhteyttä


Lentolantie 15
36220 Kangasala
Finland

Tel. +358 10 229 1650
info@oac.fi

Seuraa meitä

  • Twitter - Black Circle
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

© 2020 by OAC Corporation